velkommen

             
   Borde og stole til 30 personer2    En stille forrsdag p terrassen2    Fjernsynsstue p Krgrden2  
             
  Hall og information2   Kkken og kaffehjrne2   Pejsestue p Krgrden2  
 

 

Fællesrummet: Det store fællesrum er kombineret hyggerum, spisestue og køkken. Der er ovn, køle-fryseskab, mikroovn og kogeplader. Derudover er der kaffemaskine, håndmikser, brødrister, kogekande, potter og pander samt service til 30 personer. 3 højstole til de mindste. Viskestykker, opvaskemiddel og karklude til rådighed.

I fællesrummet er der også en pejselounge. Man skal selv have brænde med. Gæstetoilettet finder man i mellemgangen ved siden af fællesrummet.

Fjernsynsstuen: I overetagen, tæt på værelserne, er der fjernsynsstue og hyggehjørne med legetøj for de mindste og feriebøger til de voksne. Vi har alle danske kanaler og en del udenlandske.  

Udendørsarealerne: Langs bygningens sydgavl er der er 100 kvadratmeter stor terrasse med bordbænkesæt og grillplads. Husk kul. Der er sol på terrassen fra tidlig morgen til sen aften. Tæt på terrassen ligger vores boldbane med to mål og fra boldbanen breder engens naturgræs og vilde blomster sig. Der er masser af plads til at gå på opdagelse og ved søens siv er der tudse-garanti.

 
 

 

banner bottom