velkommen

         
      1         3              5  
         
                                        2       4              6  
         

 

           

 

 

 

Overnatningstilbuddet på de enkelte værelser indbefatter overnatning og evt. leje af linned og badehåndklæde. Vi stiller køkkenalrum, kaffe og the til rådighed for vores gæster, så det er muligt at tilberede medbragt mad.

 

Kærgårdens koncept er, at vores priser matcher de laveste på Djursland og at huset skal bruges som base for familie-oplevelser på den skønne 'næse'.

Men vi er ikke et sommerhus. Derfor tager vi os den frihed, at holde lukket hver dag mellem 11:00 og 16:00, også selv om I har booket flere nætter hos os. På den måde kan vi nå at få gjort rent på fællesarealer, klargøre værelser til nye gæster, - og holde prisen nede :-) 

Nye gæster kan ligeledes tjekke ind fra klokken 16:00, men hvis det passer dårligt med færger/ tog/ busser/ Djurs Sommerlands lukketider, så er det naturligvis helt OK at få en anden aftale.

Vi har 6 dobbeltværelser med forskellig rumlighed. På tre af værelserne er der mulighed for tilkøb af ekstra opredning på gæsteseng for børn op til 12 år. Se billedet til højre. Klik på værelsesoversigten herover og læs mere om hvert værelse. To badeværelser med toilet til deling.

Kærgårdens sengelinned vaskes med miljø- og energivenlige produkter og lufttørres i haven.

  Ekstra opredning p Kaergrden2  
     Krgrdens toerresnor  
           

 banner bottom